Modified starches
Модифицированные крахмалы
В группе представлены модифицированные крахмалы – полученные из кукурузы, пшеницы, картофеля и других сельскохозяйственных культур для получения широкого спектра ингредиентов – крахмалы (модифицированные и нативные), моносахара (глюкоза), полисахариды, дисахара, полиолы, клетчатка и другие высококачественные продукты Европейского производства, которые также можно купить на нашем сайте.
Представлены как крахмалы холодного, так и горячего набухания.
₴ 0.00
Крахмал гороховый
Крахмал гороховый - является нативным и относится к продуктам натурального происхождения. Его получают при комплексной обработке семян гороха. Описание: Нативные крахмалы имеют высокую пищевую ценность как углеводы, кроме этого они значительно влияют на вязкость, текстуру и форму изделий, в которых ..
Brands: Laisves
₴ 88.28
Крахмал картофельный холодного набухания
Cold-brewed potato starch E1414 It is used mainly in creams, as well as for the production of fruit fillings, sauces. Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, does not require heating, is used when using cold technology. Modified (cross-linked, stabiliz..
Brands: Laisves
₴ 47.71
Крахмал кукурузный горячего набухания Е1422
Hot swelling corn starch E1422 Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, requires heating, is used when using hot technology for cooking sauces, creams. Modified hot swelling starch, swelling temperature 75-80 degrees, stable up to 130 degrees, pH 3.0-8.0..
Brands: Laisves
₴ 64.00
Крахмал кукурузный горячего набухания Е1442
Hot swelling corn starch E1422 Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, requires heating, is used when using hot technology for cooking sauces, creams. Modified hot swelling starch, swelling temperature 75-80 degrees, stable up to 130 degrees, pH 3.0-8.0. B..
Brands: Laisves
₴ 42.57
Крахмал кукурузный жидкозаварной
Liquid corn starch Е1420 Description: The starch is obtained by treating corn starch with acetic anhydride. As a result, a homogeneous white powder is obtained, a yellowish tint is possible. A slight smell of the reagent used is allowed, in this case the smell of vinegar. Acetic anhydride modif..
Brands: Laisves
₴ 66.00
Крахмал кукурузный холодного набухания
Cold Swell Corn Starch It is used for the production of fruit preparations, sauces, creams. Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, does not require heating, is used when using cold technology. Food grade modified corn starches are resistant to freeze-th..
Brands: Laisves
₴ 46.57
Крахмал пшеничный горячего набухания
Hot swelling wheat starch The grains are round or elliptical. Wheat starch contains round (20-35 microns) and small (2-10 microns) grains and is distinguished by a low content of medium-sized grains. Forms low viscosity pastes that are more transparent than corn starch pastes. At high concentrat..
Brands: Laisves