+380 (68) 539-94-98+380 (99) 209-49-87

Modified starches

Модифицированные крахмалы

В группе представлены модифицированные крахмалы – полученные из кукурузы, пшеницы, картофеля и других сельскохозяйственных культур для получения широкого спектра ингредиентов – крахмалы (модифицированные и нативные), моносахара (глюкоза), полисахариды, дисахара, полиолы, клетчатка и другие высококачественные продукты Европейского производства, которые также можно купить на нашем сайте.

Представлены как крахмалы холодного, так и горячего набухания.


Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Крахмал гороховый

₴ 0.00

Крахмал гороховый

Крахмал гороховый - является нативным и относится к продуктам натурального происхождения. Его получают при комплексной обработке семян гороха. Описание: Нативные крахмалы имеют высокую пищевую ценность как углеводы, кроме этого они значительно влияют на вязкость, текстуру и форму изделий, в которых ..

Brands: Laisves

Крахмал картофельный холодного набухания

₴ 88.28

Крахмал картофельный холодного набухания

Cold-brewed potato starch E1414 It is used mainly in creams, as well as for the production of fruit fillings, sauces. Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, does not require heating, is used when using cold technology. Modified (cross-linked, stabiliz..

Brands: Laisves

Крахмал кукурузный горячего набухания Е1422

₴ 47.71

Крахмал кукурузный горячего набухания Е1422

Hot swelling corn starch E1422 Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, requires heating, is used when using hot technology for cooking sauces, creams. Modified hot swelling starch, swelling temperature 75-80 degrees, stable up to 130 degrees, pH 3.0-8.0..

Brands: Laisves

Крахмал кукурузный горячего набухания Е1442

₴ 64.00

Крахмал кукурузный горячего набухания Е1442

Hot swelling corn starch E1422 Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, requires heating, is used when using hot technology for cooking sauces, creams. Modified hot swelling starch, swelling temperature 75-80 degrees, stable up to 130 degrees, pH 3.0-8.0. B..

Brands: Laisves

Крахмал кукурузный жидкозаварной

₴ 42.57

Крахмал кукурузный жидкозаварной

Liquid corn starch Е1420 Description: The starch is obtained by treating corn starch with acetic anhydride. As a result, a homogeneous white powder is obtained, a yellowish tint is possible. A slight smell of the reagent used is allowed, in this case the smell of vinegar. Acetic anhydride modif..

Brands: Laisves

Крахмал кукурузный холодного набухания

₴ 66.00

Крахмал кукурузный холодного набухания

Cold Swell Corn Starch It is used for the production of fruit preparations, sauces, creams. Ideal as a thickener for fillings, creams and other products containing water, does not require heating, is used when using cold technology. Food grade modified corn starches are resistant to freeze-th..

Brands: Laisves

Крахмал пшеничный горячего набухания

₴ 46.57

Крахмал пшеничный горячего набухания

Hot swelling wheat starch The grains are round or elliptical. Wheat starch contains round (20-35 microns) and small (2-10 microns) grains and is distinguished by a low content of medium-sized grains. Forms low viscosity pastes that are more transparent than corn starch pastes. At high concentrat..

Brands: Laisves

Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)